Island0150.png

IDDSI Stickers (NIEUW!)

Sinds kort verkrijgbaar: IDDSI stickers om producten in de koelkast, de voorraadkast, de voedingskar of de pantry te labelen. Zo ziet iedereen in een oogopslag welk product welk IDDSI level bedraagt. Handig!

We hebben de stickers zo ontworpen dat ze ook gebruikt kunnen worden tijdens het implementatieproces, om meer herkenning te geven aan de IDDSI binnen (zorg)instellingen. Want zien doet herinneren en aandacht helpt bij implementeren. Zo kunnen ze ook gebruikt worden in de kliniek om voor patiënt en betrokken zorgprofessionals duidelijk te maken welke levels iemand veilig kan eten en drinken.

De stickers zijn 4 cm in diameter en hebben de kleurcode conform de opgestelde richtlijnen van www.iddsi.org. We hebben de stickers uitgebreid getest, ze behouden hun kleur, lopen niet uit en blijven goed plakken. Ook als ze met condens in aanraking komen of langere tijd in de koelkast geplakt zitten!

We bieden nu een proefpakket aan voor  €19,95 inclusief verzendkosten! (i.p.v. €24,95) .

 

In dit proefpakket bevat 192 stickers:

- 24 stickers IDDSI level 0

- 24 stickers IDDSI level 1

- 24 stickers IDDSI level 2

- 24 stickers IDDSI level 3

- 24 stickers IDDSI level 4

- 24 stickers IDDSI level 5

- 24 stickers IDDSI level 6

- 24 stickers IDDSI level 7

Liever een bestelling op maat? Of een los IDDSI level bestellen? Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen over de stickers? Neem contact met ons op!

P.S. Achter de schermen zijn we nog bezig met het doorontwikkelen van de stickers. We horen graag wat jullie er van vinden. 

Level L0.png
Level L1.png
Level L2.png
Level L3.png
Level L4.png
Level L5.png
Level L6.png
Level L7.png
Bestellen

Naar aanleiding van bovenstaand formulier zullen we contact met je opnemen om de inhoud van het pakket af te stemmen op je wensen.